alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollsskor utan snören

 
[75]
1 / 2
Sida:av 2

Fotbollsskor utan snören minskar problemen

Att spela fotboll kräver att man har bra kondition när man springer upp och ner på planen jagandes efter bollen. Med ett par ordentliga fotbollsskor utan snören är det inte du som jagar bollen längre för det är du som dribblar den mellan de olika motståndarna samtidigt som du passar den till dina medspelare tills ni gör mål. För att vara på den säkra sidan och inte riskera att få skosnören som går upp bör du satsa på ett par adidas fotbollsskor utan snören som gör att du aldrig igen behöver oroa dig om snörena är på väg att gå upp eller ej. Skorna hjälper dig att undvika onödiga problem som du inte har tid med på fotbollsplanen.

adidas fotbollsskor utan snören bjuder upp till en familjeturnering

Känn hur välanpassad skon är när den kommer utan snören, det känns nästan som om du har en strumpa ovanpå dina andra strumpor. Välj mellan fotbollsskor utan snören som kommer med högre eller lägre skaft så som Clawcollar. Vissa föredrar ett högre skaft då de känner att det även ger stöd och stabilitet åt vristerna medan vissa föredrar ett lägre då de tycker att det ger mer rörelsefrihet. Valet är helt ditt för oavsett vad så vet vi att du kommer ha en fördel eftersom du kommer ha ett stabilt grepp medan du snabbt vänder om med bollen. Vissa skor kommer med smart tillslagsyta som till exempel Demonscale-tryck i 3D för att underlätta bollkontrollen så du enklare kan behålla bollen under en längre tid. Självklart har vi snörfria fotbollsskor för hela familjen så ni kan komma att bli favoritlaget när ni tävlar mot andra familjer i en rolig familjeturnering. Annars om det är du (och självklart ditt lag) mot världen och du kommer garanterat ta planen med storm!