alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Solar

 
[31]

adidas Solar

Löparskorna adidas Solar är byggda för att ge dig ökat självförtroende under löprundan och ge dig extra energi i varje steg. Skornas design är inspirerade av flygteknik för att du ska kunna flyga fram under löpningen och hålla energin uppe även under långdistansrundor. Modellerna i adidas Solar-kollektion är specifikt framtagna för distanslöpning och finns även i stabilitetsmodeller som guidar fotens rörelser. Matcha de högteknologiska adidas Solar-skorna med löparkläder i material som Climacool och Climalite som leder bort svett och fukt från huden för att du ska kunna prestera på din högsta nivå.

adidas Solarboost

För att orka längre sträckor har adidas tagit fram långdistansskon adidas Solarboost som har en responsiv dämpning som ger tillbaka energi för varje steg du tar. Detta tack vare responsiv Boost i mellansulan som även har ett Energy Rail som hjälper till att guida foten för att stabilisera dina steg. Skorna kommer i stickade mesh-ovandelar med de klassiska 3-Stripes på sidorna.

adidas Solar Ride

Bland adidas Solar-modeller hittar du adidas Solar Ride som ger dig flexibelt stöd under dagliga distanslöpningar. Med en ventilerande ovandel i mesh håller sig fötterna svala och torra. Den fjädrande dämpningen ger dig extra energi i stegen och med flexibel Bounce i mellansulan får du skön stötdämpning. Den tåliga yttersulan i Adiwear gör att du kan känna dig säker på varje steg även i tuff terräng.

adidas Solar Glide

Löparskon adidas Solar Glide är en neutral sko med energifylld dämning som ger dig en bekväm löpning. Skon har en stabiliseringsskena som ger balanserade steg samt en häl i Fitcounter som är en formgjuten hälkopp som ger dig en fixerad passform. Stretchweb-yttersulan böjer sig naturligt med foten för att dina steg ska vara så energifyllda som möjligt. Med gummit Continental™ får du dessutom bra grepp på underlaget även när det är vått och halt ute.