alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

träningstights barn

 
[19]

Träningstights för barn

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett utbud av mångsidiga outfits för barn ger inspiration till en ledig streetstil. Ikonisk design från vuxenvärlden – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Med träningstights från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Unik stil i kombination med revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är ute och rör dig. Våra träningstights för barn kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – träningstights för barn från adidas

Vi säljer träningstights som består av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Athletics eller Performance – med adidas-träningstights drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. CLIMACOOL, CLIMACHILL och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. Disney, Clima och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med träningstights. Våra träningstights är tillgängliga i rosa, grönt, grått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn kan du höja ribban och ha kul. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för att komfort och självförtroende. Visa din alldeles unika stil med träningstights för barn från adidas.