alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Barn · Pojkar · Småbarn 1-4 år · Kläder

 
[223]
1 / 5
Sida:av 5

adidas kläder för småbarn pojkar

Fokusera på lek och rörelse med adidas småbarnskläder för pojkar som ger både komfort och flexibilitet till barnen. Här hittar du både träningskläder för barn och småbarnskläder för vardagen i en klassisk och sportig stil. Välj bland mängder av färger och stilar som är anpassade efter barnen. Bland adidas småbarnskläder för pojkar finns allt från bekväma vardagskläder till högpresterande material för lek och träning.

Klassisk design och nya mönster

adidas träningskläder för barn blandar klassisk design och utformning med nya mönster och djärva färger. Du hittar färggranna t-shirts med den ikoniska Trefoil-loggan, adidas byxor för barn med de karaktäristiska 3-Stripes samt klassiska tracksuits i grafiska mönster. Vi har även mönster och grafik inspirerade av barnklassiker som Spider-Man och Toy Story.

Högpresterande material för ökad komfort

adidas småbarnskläder för pojkar kommer i högpresterande material för att barnen ska hålla sig bekväma en hel dag på lekplatsen. Med träningsställ i trikå får barnen en mjuk känsla som samtidigt ger flexibilitet och lätthet. adidas hoodies för barn kommer i materialet Climawarm för att isolera mot kalla vindar men hålla kroppen torr från svett. T-shirts och shorts i Climacool håller istället barnen svala under varma dagar och fungerar ventilerande och fuktavledande för att barnen ska kunna springa omkring utan att känna sig svettiga.

Roliga set för de små

Inspirera med adidas träningskläder för småbarn som kommer i set med olika lagtillhörigheter. Fotbollströjor från adidas har originaldesign från de olika lagen och seten innehåller t-shirt, byxor och strumpor. Med dessa inspireras barnen till lek och prestation i sportig stil. För småbarn hittar du även lättburna ställ för de allra minsta med joggingset i fleece. Dessa är både mjuka och mysiga mot huden och är lätta att ta på och av med en tryckknapp på axeln. Ställen kommer med de karaktäristiska 3-Stripes och finns i flera olika färger.