alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Boxning · Handskar

 
[5]

Boxningshandskar

För drabbningarna i ringen är det viktigt att du skyddar dina händer och känner dig redo att slå alla möjliga kombinationer utan smärta. Fixa dina bästa jabbar, hookar och finta med stick-and-move.

Sparra snabbast med din coach, med Speed Mitts som har greppbollar i handflatan för fastare grepp. Linda in dig ordentligt innan matchen med miljövänliga boxningslindor och handlindor med kardborreband för en säker passform. Förbli mästare med Super Inner Gloves som ett mer bekvämt alternativ till handlindor och snabbare förberedelse för träning i ringen.

adidas boxningshandskar ger dig vinnarkänsla, i och utanför ringen. Tänk hållbart läder, satinliknande foder och skumvaddering i flera lager för unik dämpning – dina uppercuts har aldrig varit så träffsäkra.