alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Dam · Löpning · Skor · Terräng

 
[90]
1 / 2
Sida:av 2

Terränglöparskor för damer gör det möjligt att springa på alla terränger

Är du en person som älskar att gå ut och springa oavsett väder men har problem när marken är våt då greppet på skorna gör att du halkar runt? Med ett par ordentliga löparskor anpassade för olika terränger kan du enkelt fokusera på det som är viktigt – att slå ditt personliga rekord! Vi har traillöparskor för damer som kommer med en yttersula i gummit Continental™ som ger ett optimalt grepp vid våta förhållanden och på löst grus, för att endast nämna några tuffa underlag som ibland får oss att tappa greppet. För att ge dig extra effektiv och snabb energiåtergivning har vi bland annat använt oss av Lightstrike-teknologi i våra terränglöparskor för damer. För att ge dig dämpning kommer våra skor med en bekväm mellansula, bland annat i EVA-material och med Boost-teknologi.

Damlöparskor för terräng framtagna med hjälp av proffsen

För att dina fötter ska kunna hålla sig torra och svala under din svettiga löparrunda har vi inkluderat smarta meshinfällningar som hjälper till att ge en strategisk ventilation. Om det inte är tillräckligt har vi traillöparskor för damer gjorda med en ovandel i mesh som dessutom har en strumpliknande konstruktion som gör att skon följer dina fötter för en skön och åtsittande känsla. Ge dig ut på tidiga morgnar eller sena kvällar och var säker på att du syns tack vare smarta reflexdetaljer som du hittar på våra terränglöparskor för damer. Vi älskar samarbeten då det är precis vad sporten handlar om! Därför har vi frågat proffsen och designers att hjälpa oss att skapa de bästa terränglöparskor för damer åt dig. Därför hittar du inte bara grym teknologi men även schyssta tryck, färger och modeller. Matcha dina skor med dina bästa löparkläder och gör dig redo för ditt uppkommande maraton!