alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Black Friday: Joggingbyxor för dam

 
[38]

Optimera din komfort med Black Friday: joggingbyxor för damer

För att träna på topp behöver du kläder som ger dig hög komfort. Om dina kläder kräver justering eller skapar störningsmoment under träningen är det dina resultat som blir lidande. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att träna på topp med adidas träningskläder. För löparträningen hittar du särskilt anpassade plagg som främjar de rörelser du behöver i denna träningsform. Bland Black Friday: joggingbyxor för damer finns plagg med högfunktionella material som samtidigt håller hög stil med arkivinspirerad design. Med Black Friday: joggingbyxor för damer till outlet-priser får du rabatterade priser på plagg som låter dig slå nya rekord.

Black Friday: joggingbyxor till outlet-priser för rabatt på högfunktionella plagg

Med Black Friday: joggingbyxor för damer kan du fynda högkvalitativa plagg som kan revolutionera dina träningspass. Med material som håller dig bekväm även under intensiva pass kan du lägga fullt fokus på dina mål och slå nya personbästa. Med fuktavledande material håller du dig torr och sval, något som annars är ett vanligt störningsmoment. Ett annat vanligt störningsmoment är oron över svettfläckar på plaggen, men med adidas snabbtorkande material elimineras denna distraktion snabbt. även designen av de olika byxmodellerna gör att du får hög komfort under träningen. Slimmade passformer som inte sitter åt gör att du får rörelsefrihet samtidigt som du inte har onödig volym i vägen för dina rörelser. Muddar längst nere på byxbenen eller avsmalnande benslut gör att byxorna inte är i vägen för fötternas rörelser.

Snygg stil för en moderiktig träningsstil

Håll stilen i spåret med adidas joggingbyxor. Här hittar du klassiska stilar som svarta byxor med kontrasterande vita 3-Stripes längs med byxbenen. Du hittar även byxor i snygga blockfärger, mönstrade stilar och neonfärgade detaljer. Matcha med adidas träningstoppar och löparskor för att vara redo för träningen från topp till tå.