alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

gym tröja herr

 
[44]

Tröjor för herrar för gym

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Tröjor från adidas sitter perfekt och fungerar som ett perfekt lagerplagg. Alla tröjor för herrar för gym från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – tröjor för herrar för gym från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra tröjor. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas bra senare under dagen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken står du i centrum

Med tröjkollektioner som Athletics och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver sina egna moderegler. COLD.RDY, CLIMAWARM och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar tröjor i kollektionerna Essentials, Must Haves och Clima. Våra tröjor finns i svart, gult, rött och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt gymet. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra tröjor för herrar för gym från adidas – nu är stunden inne.