alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

joggingbyxor

 
[114]
1 / 3
Sida:av 3

Jogging

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig design som har skapats för din fritid. Med jogging från adidas är du redo oavsett vad du har för planer. Unik stil kombinerad med innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Med denna jogging kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – jogging från adidas

Vår jogging innehåller även bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med joggingskollektioner som Athletics, Performance och adidas by Stella McCartney ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. HEAT.RDY, AEROREADY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Response, Tiro17 och Essentials är våra mest välkända kollektioner med jogging. Vår jogging är tillgängliga i blått, grått, svart och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid helt rätt: för skola eller tävling. Framtiden börjar idag. Upptäck vår jogging från adidas – nu är stunden inne.