alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Träningsoveraller

 
[473]
1 / 10
Sida:av 10

Sköna och sportiga träningsoveraller för mångsidigt bruk

En träningsoverall är ett snyggt alternativ från adidas och är perfekt för resan till och från gymmet. Modeller i utbudet kommer med hel dragkedja och ståkrage, vilket gör det riktigt smidigt att enkelt både ta på och av överdragsplagget. På grund av dess sköna mjuka material är kläderna dessutom en favorit att bära på hemmaplan i soffan. adidas sortiment av träningsställ är brett och kommer i mängder av storlekar samt färgval. Vad sägs om en vardagsvänlig design i simpla men eleganta basfärger, eller varför inte sätta färg på vardagen med spännande kläder i färgerna Bold Green eller Power Red. Givetvis går det lika bra att mixa och matcha med kläder i andra kategorier.

Kläder som kombinerar funktion med stil

Det finns många fördelar med att investera i en ordentlig träningsoverall. Exempelvis finns överdragningströjor perfekt för uppvärmningen inför den där viktiga fotbollsmatchen, tillverkad med svettavledande material som samtidigt ger rörelsefrihet under tuffa träningspass. Då många kläder kommer med ribbad ståkrage och mudd samt både sido- och framfickor med hel dragkedja, är många plagg i denna kategori en favorit bland skogsvandrare som kan dra nytta av både ordentliga förvaringsfickor och fuktavledande modeller, perfekt för vandring under varma sommardagar. 

Regera vardagen i ledig, normal eller åtsittande passform

Ett träningsställ är perfekt innan, under och efter träningen. Men också för helgmyset i soffan. Beroende på vad som uppskattas finns plagg med lättburna kläder i normal och ledig kroppsform. I adidas urval av träningsoveraller finns givetvis även kläder med mer åtsittande, smal passform, om det hellre föredras. För att minska på farliga utsläpp och bevara jordens resurser, är flera klädesplagg i utbudet dessutom tillverkade av återvunnen polyester. Så oavsett om det gäller uppvärmning, intensiva träningspass eller ärenden i vardagen, sitter det aldrig fel med ett sportigt träningsställ från adidas.