alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollsskor för barn rea

 
[86]
Barn Fotboll Orange Nemeziz 19.3 Firm Ground BootsBarn Fotboll Orange Nemeziz 19.3 Firm Ground Boots

Nemeziz 19.3 Firm Ground Boots

Barn Fotboll

1 / 2
Sida:av 2

Vår rea på fotbollsskor för barn – för små blivande proffs

Du kanske har en liten fotbollsspelare där hemma som vill kunna springa ännu snabbare, passa smartare och dribbla som aldrig förr. Just nu har vi en stor rea på fotbollsskor för barn där du kan hitta skor till barn i alla åldrar som gillar att spela fotboll. Här finns skor som passar både pojkar och flickor och även olika typer av spel. Anpassa skorna efter underlaget som barnet kommer spela fotboll på. När man spelar på en inomhusplan behöver man ha andra sulor än om man spelar på gräs, konstgräs eller grus. Vi har skor för fasta och hårda underlag, och om barnet kommer spela fotboll på flera olika sorters mark så har vi en del skor på vår rea på fotbollsskor för barn som har flexibla sulor som fungerar som en allroundsko. Det kan vara perfekt när du har ett aktivt barn som gärna testar nya saker och spelar med kompisarna på fritiden.

Ta spelet till nästa nivå med adidas fotbollsskor för barn-outlet

Våra skor är gjorda i material som andas. Ibland har de till exempel en överdel i mesh, som är ett tunt, perforerat tyg som effektivt släpper igenom fukt så barnet inte blir svettig om fötterna. Sulorna är rejäla och ger bra stöd när barnet springer, vilket förebygger skador och smärta. Designen är ofta riktigt tuff så ditt barn kan känna sig självsäker på planen. Fotbollsskorna på vår sale är inte bara praktiska för fotbollsträningen utan vi har även en del modeller som funkar bra till gymnastiken i skolan.

Så tar du hand om fotbollsskorna på rätt sätt

När du har fyndat på vår fotbollsskor för barn-outlet, var då noga med att impregnera reavarorna innan ditt barn börjar använda dem. Det skyddar mot smuts och vatten. Impregnera gärna skorna även om de är tänkta att användas inomhus, och rengör dem då och då med skorengöring och fyll på impregneringen igen.