alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

barnkläder flicka

 
[193]
Future Icons Onesie
Adicolor SST Track Suit
Crew Sweatshirt Set
Badge of Sport Jogger Set
Adicolor SST Track Suit
3-Stripes Cotton Tights
Athly V 3-Stripes Swimsuit
Full-Zip Hoodie Set
Hooded Teddy Fleece Jogger Set (Gender Neutral)
Crew Sweatshirt Set
Adicolor Crew Set
Trefoil Shorts and Tee Set
Crew Sweatshirt Set
Adicolor SST Track Suit
Future Icons Shiny Track Suit
3-Stripes Tricot Track Suit
Graphics Collab Tee
Adicolor Hoodie Set
Future Icons Shiny Allover Print Jogger Set (Gender Neutral)
Solid Fitness Swimsuit
adidas Essentials Logo Sweatshirt and Pants (Gender Neutral)
Trefoil Shorts and Tee Set
Manchester United 22/23 Home Baby Kit
Adicolor Crew Set
adidas Essentials Sweatshirt and Pants
Trefoil Shorts and Tee Set
Badge of Sport Jogger Set
Adicolor Hoodie Set
Adicolor Hoodie Set
Real Madrid Baby Jogger Set
adidas x Classic LEGO® Jacket and Pants Set
Adicolor Down Jacket
Graphic Collab SST Set
Trefoil Tee
Manchester United 22/23 Away Baby Kit
Adicolor Crew Set
adidas x Classic LEGO® Jacket and Pants Set
Future Icons Shiny Allover Print Jogger Set (Gender Neutral)
Adicolor Crew Set
1 / 5
Sida:av 5

Barnkläder för flickor

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits för flickor får du oklanderlig stil utan att offra dynamiken. Barn och unga har självförtroende och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential från start. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd barnkläder från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Våra barnkläder för flickor kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – barnkläder för flickor från adidas

Bomull, nylon och ekologisk bomull är tre av de material vi använder för att tillverka våra barnkläder. Alla kläder som är tillverkade av ekologisk bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med barnkläder från märken som Athletics, Performance och Originals. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Vi testar noggrant ny teknologi som INFINITEX i verkliga förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMACOOL och HEAT.RDY. Disney, RDY och ZNE är våra populära kollektioner med barnkläder. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra barnkläder finns i rosa, turkos, blått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för flickor. Flickor gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för flickor har designats för att komfort och självförtroende. Bassäng – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Framtiden börjar nu. Skaffa våra barnkläder för flickor från adidas – nu är stunden inne.