alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Träningsshorts för herr

 
[179]
1 / 4
Sida:av 4

Träningsshorts herrar - svala shorts för varma dagar

Vid varma och soliga sommardagar eller under gympasset i träningssalen behöver du kläder som kombinerar funktion med värmeavledande egenskaper. I adidas utbud av träningsshorts för herrar finns bekväma alternativ för både inom- och utomhusbruk. Shortsen kommer i allt från ledig och normal passform till mer slimmade alternativ i mängder av snygga färgkombinationer. Detta för att du ska hitta shorts som passar just din träningsstil.

Stil möter funktion i adidas utbud av gymshorts för herrar

adidas shorts är inte bara snygga, de kommer även med flera praktiska egenskaper som hjälper dig på vägen till det personliga rekordet. Då shorts främst används när värmen knackar på dörren kommer nästan alla modeller i utbudet med ventilerande meshpaneler som håller huden både sval och torr under träningspasset. För mer precis passform finns alternativ med elastisk midja, även denna i mesh, och kommer med smidig dragsko. När du tränar är det viktigt att dina accessoarer är i säkert förvar. Därför kommer många shorts med säkra förvaringsfickor, så du på ett tryggt och säkert sätt kan förvara viktiga ägodelar som nycklar, plånbok eller gymkort.

Shorts för både träning och vardagsbruk

I utbudet av träningsshorts för herrar finns självklart alternativ för många typer av träningsformer. Modellerna är samtidigt framtagna för mångsidigt bruk och passar perfekt att bära i hemmet eller när du springer ärenden i vardagen. För att spara på jordens resurser och minska onödigt avfall finns dessutom alternativ tillverkade av återvunnet polyestermaterial. Oavsett om det gäller fitness shorts eller andra typer av träningsshorts kan du välja bland flera storlekar och designval, med eller utan logga. Du som löptränar hittar även ett brett utbud av korta löpartights i skön komfort. adidas urval av träning och gymshorts för herrar är till för dig som vill matcha träning med personlighet. Ta träningen till nästa nivå med ett par sportiga träningsshorts för herrar.