alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gym t-shirts herr

 
[234]
1 / 5
Sida:av 5

T-shirts för herrar för gym

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner finns en rad designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd T-shirts från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Våra T-shirts för herrar för gym ger dig stil.

Skriv dina egna regler – T-shirts för herrar för gym från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra T-shirts. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med T-shirts från märken som Athletics och Performance. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva.

Vi testar noggrant ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMACHILL och CLIMACOOL är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar Supernova, DESIGNED4TRAINING och adicross. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion. Det finns T-shirts i svart, gult, vinrött och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Detsamma gäller om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män hjälper dig i alla situationer. Gym, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. T-shirts för herrar för gym från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.