alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

X fotbollsskor

 
[122]
1 / 3
Sida:av 3

Lätta X fotbollsskor för snabbhet på planen

adidas har ett stort utbud av fotbollsskor för olika underlag och positioner. En av de mest populära modellerna är adidas X fotbollsskor. Dessa fotbollsskor ger dig snabbhet på fotbollsplanen och kommer med olika typer av sulor för både hårda och mjuka underlag. Skornas lätta ovandel i mesh ger dig en omslutande passform för så snabba och flexibla steg som möjligt. Du hittar adidas X fotbollsskor både i storlekar för vuxna och junior. Skorna kommer dessutom i en stor variation av färger och coola mönster, men även diskreta och dämpade toner.

adidas X boots för både träning och match

adidas X fotbollsskor är gjorda för att du ska kunna optimera ditt spel på planen både för träning och när det är dags för match. Den åtsittande passformen som skorna ger dig tack vare meshovandelen gör att du får en fixerad och säker känsla under spelet. Detta ger dig full kontroll över fötternas rörelser. Den flexibla ovandelen ger dig även bra tillslag på bollen och materialet ger bra fäste för full bollkontroll. Skornas låga skärning kring ankeln gör att du får full rörelsefrihet och snabbt kan ändra riktning på planen. 

Fotbollsskor för en stilmedveten look

adidas X fotbollsskor ger dig inte bara en fördel på planen men även en snygg stil som håller säsong efter säsong. Med adidas klassiska 3-Stripes längs med fotens sida förs tankarna direkt till adidas arkiv och klassiska design. Skorna kommer i minimalistiska helsvarta eller helvita färger men även starka färger och coola mönster. I adidas kollektion hittar du även nödvändig utrustning för fotbollsplanen som bekväma benskydd och sköna målvaktshandskar. Du hittar också fotbollsstrumpor som håller fötterna svala och ventilerade och ger en stabiliserande effekt samtidigt som de ger plats åt benskydden. Med adidas fotbollsprodukter är du fullt utrustad för att optimera ditt spel.