alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adizero

 
[130]
1 / 3
Sida:av 3

adidas adizero gör dig snabbare än snabbast

adidas adizero var från början skapade främst för löpare 2008 och var designade för att se snabba ut, för att kännas snabba och för att vara snabba! Idag hittar du adizero för tennisspelaren, friidrottaren och självklart för löparen. Något som skorna har gemensamt är att de är superlätta och är skapade så att du kan vara snabbare än snabbast på vad du än gör. Spring det där maratonloppet, 5 kilometerna, kasta kulan, slå bollen på tennisbanan, spurta sprinten, ja valet är ditt! adidas adizero kommer för hela familjen så att ni kan ha ett gemensamt motto om att ni alltid kan göra saker och ting bättre och snabbare än förra gången.

Adizero för din favoritsport

Då skorna inte längre bara är tillverkade för löpare kommer våra sulor i olika material. För löparen som vill vara riktigt snabb har vi mellansulor med superlätt Lightstrike-dämpning och responsiv Boost som ger dig mer energi vid varje steg du tar. För att du ska vara ännu snabbare har vi även skor med kolfiberplatta som ger dig en ökad explosiv snabbhet. Den elastiska ovandelen i mesh eller Celermesh och inbyggt nätsystem gör att skorna sitter stabilt och ger en grym passform medan du springer. Yttersulan i Continental™ ger dig stabilitet och tillåter dig att springa i alla terränger. Barnen får en lite lättare mellansula i EVA-material som hjälper till att stötta de små fötterna. För kulkastaren kommer adizero med snören och kardborrerem och en Adiwear-yttersula med spikar som ger dig en stabil grund när du kastar kulan långt. För tennisspelaren kommer skorna med en konstruktion i Sprintframe som ger stabilitet, medan Adiprene+ i framfoten ger framåtdriv. Tack vare Adituff är tårna och framfotens insida på skorna skyddade mot slitage. Var den snabbaste versionen av dig själv i ett par adidas adizero!