alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Cykeltröjor för damer

 
[12]
Dam Cykel Svart The Egle Velo Cycling Tank TopDam Cykel Svart The Egle Velo Cycling Tank Top

The Egle Velo Cycling Tank Top

Dam Cykel

Dam Cykel Svart The JEM Velo Cycling Tank TopDam Cykel Svart The JEM Velo Cycling Tank Top

The JEM Velo Cycling Tank Top

Dam Cykel

Cykeltröjor för damer för nya rekord på sadeln

Våra cykeltröjor för damer hjälper dig att ge järnet när du ger dig ut och cyklar. Det finns både kortärmade och långärmade modeller att välja mellan i fina färger. Cykeltröjorna är lätta och luftiga, vilket är skönt när man cyklar, särskilt när det är varmt ute. Denna design gör att svett inte stängs in, vilket även materialet hjälper till med eftersom det är extra bra på att transportera bort fukt och är snabbtorkande. Det gör att du inte behöver känna dig svettig och varm när du cyklar, eller ja, inte mer än nödvändigt i alla fall, lite vill man ju svettas så man känner att ens träning är effektiv! Något annat som gör dessa cykeltröjor för damer särskilt svala är att de har kilar under armarna.

Damcykeltoppar med smarta finesser

Man skulle lätt kunna tro att det inte är någon skillnad på damcykeltoppar och vanliga träningstoppar, men det är det faktiskt. Våra cykeltoppar är exempelvis lite längre baktill än framtill, vilket passar bra när man sitter framåtlutad på cykeln. Du ska kunna fokusera på att sätta rekord och inte behöva dra ner tröjan i ryggen. En annan sak som gör våra cykeltröjor annorlunda är att de har fickor med dragkedjor på, antingen på höften eller på ryggen, där du kan lägga exempelvis dina nycklar och ditt ID-kort när du är ute. Detta är mycket bättre än att lägga saker i byxfickorna eftersom det kan vara störande för din cykling om det skramlar omkring saker när du trampar, och det kan även vara obekvämt. När du lägger dina värdesaker i tröjans ficka i stället hamnar sakerna ur vägen och du kan glömma bort att de är där. Det är alltså ganska stor skillnad på cykeltröjor och vanliga träningstoppar, och om du regelbundet träningscyklar är det definitivt värt att köpa en.