alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

svart cykelbyxa dam

 
[2]

Svarta cykelbyxor för damer

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för damer får du perfekt stil utan att du behöver offra dynamiken. Hur handskas du med bristande motivation? När du tränar cykling kommer du alltid att vara din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. Kläder med adidas klassiska logotyp är djupt rotade på sportens arena och inom streetmodet. Våra cykelbyxor har en otvetydig 3-stripes-design. Våra svarta cykelbyxor för damer kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – svarta cykelbyxor för damer från adidas

Idag tänjer du på gränserna – det gäller både om du tränar eller tävlar i cykling: .

Våra cykelbyxor har tillverkats av nylon.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med cykelbyxor från märken som TERREX. Funktionell design och säkerhet vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. Hitta egna vägar på vandringen. Svarta cykelbyxor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.