alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

träning t-shirts dam

 
[367]
1 / 8
Sida:av 8

T-shirts för damer för träning

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner hittar du en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd T-shirts från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Alla T-shirts för damer för träning från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – T-shirts för damer för träning från adidas

Plocka fram dina tuffaste färdigheter och lyft prestationerna till en högre nivå: T-shirts från adidas.

Vi erbjuder T-shirts som består av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med t-shirtkollektioner som adidas by Stella McCartney, Performance och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. CLIMACOOL, CLIMALITE och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar Focus, Parley och Teamwear. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Det finns T-shirts i blått, rött, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, triathlonet eller tävlingen. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra T-shirts för damer för träning från adidas – nu är stunden inne.