alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

vita löparskor dam

 
[36]
Löpning Vit Duramo RC SkorLöpning Vit Duramo RC Skor

Duramo RC Skor

Löpning

Vita löparskor för damer

adidas skokollektion för damer har skapats med en perfekt kombination av funktion, komfort och stil. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Skor från adidas har en teknisk design som hjälper dig att lyfta framstegen inom löpning till en helt ny nivå. Löparskor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Med dessa vita löparskor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – vita löparskor för damer från adidas

Idag lyfter du prestationerna till nya höjder – oavsett om du tränar eller tävlar i löpning: .

Vi erbjuder löparskor som består av syntetläder och textil.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med löparskorskollektioner som Performance och adidas by Stella McCartney ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Med teknologier som SUMMER., LIGHTSTRIKE och PUREMOTION är du rustad för varje situation. 4D är en unik mellansula som vi har utvecklat genom att analysera atletdata som inhämtats under ett antal år. Den ger stöd och absorberar stötar precis där du behöver det. Den fina nätstrukturen bidrar med ökad stabilitet medan den grövre nätstrukturen ger ökad komfort och stötabsorbering. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft steg efter steg steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du förblir fulltankad med energi. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med löparskor inkluderar Classics, Pulseboost och Alphabounce. Vi vill ha hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, triathlon eller tävling. I vårt breda utbud hittar du skor för löpbana, löpband, terräng och väg. Visa din alldeles individuella stil med vita löparskor för damer från adidas.