alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

vita löparskor dam

 
[56]
Supernova 2 Running Shoes
Solarglide 5 Shoes
Adizero Adios 7 Shoes
Adistar Shoes
ULTRABOOST 22 SHOES
adidas by Stella McCartney Solarglide Running Shoes
Solarcontrol Shoes
adidas by Stella McCartney Solarglide Running Shoes
EQ21 Run Shoes
Adios Pro 2.0 TME Shoes
Adistar Shoes
Ultra 4DFWD Shoes
Ultra 4D FWD Shoes
Questar Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Pureboost 22 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
adidas 4DFWD 2 running shoes
adidas by Stella McCartney OutdoorBoost 2.0 Shoes
adidas by Stella McCartney Ultraboost 22 Shoes
Supernova 2 Running Shoes
adidas by Stella McCartney Earthlight Mesh Shoes
adidas by Stella McCartney Ultraboost 22 Shoes
Adistar CS Shoes
Ultraboost 22 x Parley Shoes
Adizero Adios 7 Wide Shoes
ULTRABOOST_20 W
adidas by Stella McCartney Ultraboost 22 Shoes
Supernova 2 Running Shoes
ULTRABOOST_20 W
Supernova 2 TME Shoes
adidas by Stella McCartney Ultraboost 22 Running Shoes
Speedmotion Shoes
EQ21 Run Shoes
Runfalcon Shoes
Response Super 3.0 Shoes
Duramo SL Shoes
Duramo SL 2.0 Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Speedmotion Shoes
Response Shoes
1 / 2
Sida:av 2

Vita löparskor för damer

adidas skokollektion för damer har skapats med en perfekt kombination av funktion, komfort och stil. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Skor från adidas har en teknisk design som hjälper dig att lyfta framstegen inom löpning till en helt ny nivå. Löparskor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Med dessa vita löparskor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – vita löparskor för damer från adidas

Idag lyfter du prestationerna till nya höjder – oavsett om du tränar eller tävlar i löpning: .

Vi erbjuder löparskor som består av syntetläder och textil.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med löparskorskollektioner som Performance och adidas by Stella McCartney ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Med teknologier som SUMMER., LIGHTSTRIKE och PUREMOTION är du rustad för varje situation. 4D är en unik mellansula som vi har utvecklat genom att analysera atletdata som inhämtats under ett antal år. Den ger stöd och absorberar stötar precis där du behöver det. Den fina nätstrukturen bidrar med ökad stabilitet medan den grövre nätstrukturen ger ökad komfort och stötabsorbering. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft steg efter steg steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du förblir fulltankad med energi. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med löparskor inkluderar Classics, Pulseboost och Alphabounce. Vi vill ha hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, triathlon eller tävling. I vårt breda utbud hittar du skor för löpbana, löpband, terräng och väg. Visa din alldeles individuella stil med vita löparskor för damer från adidas.