alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Originals träningsjackor

 
[136]
1 / 3
Sida:av 3

Håll dig lagom varm med Originals träningsjackor

Alla garderober bör ha minst en träningsjacka. Vad ska man annars ta sig till när man känner för att sticka ut och ta en härlig löprunda eller träna på ett utegym under bar himmel? Våra Originals träningsjackor är klassiska och tidlösa jackor som passar till de allra flesta stilarna. Det klassiska 3-Stripesmönstret på ärmarna binder samman dig med motionärer från flera decennier sedan och kombinerar tidlöshet med modern design. Det spelar ingen roll vilken träningsform du känner för, Originals träningsjackor funkar alltid.

Förgyll vardagen med en Originals träningsjacka

Det är så klart inte bara när du tränar som du kan använda din Originals träningsjacka. Bli inte förvånad om den blir ditt favoritplagg att dra på dig när du är på språng. Till jobbet, skolan eller bara på rundan med hunden kan du lita på att din jacka ger dig lagom med värme under det varma halvåret. Och under höst och vinter kan jackan fungera som ett extra lager under din vinterjacka för en skön lager på lager-effekt. Ju mer mångsidiga plagg du har i garderoben, desto lättare blir det att välja kläder på morgonen. Och mer mångsidigt än dessa jackor får man leta efter.

Vårda din jacka för lång hållbarhet

Vi har många kunder som har haft sina träningsjackor från oss i många år. Hemligheten för att få dem att se nya och fräscha ut länge är att ta hand om dem på rätt sätt. För att behålla färgen klar är det en fördel att tvätta dem i 30 grader och torktumla och stryka på låg temperatur. Man bör också använda ett milt tvättmedel och undvika sköljmedel helt och hållet. Våra jackor är oftast delvis gjorda av återvunnen polyester, vilket tillsammans med deras långa hållbarhet gör dem till ett miljövänligt alternativ.