adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Träning · Väskor

 
[169]
1 / 4
Sida:av 4

Sportväskor

Tveklöst den ultimata accessoaren. Stilfulla, praktiska och med en suverän förmåga att ge allt du tar dig an en extra dimension. Med rätt träningsväska kan du organisera dig och utrusta dig så mycket bättre inför resan till matchen, helgutflykter, arbetsdagen eller skolan.

Välj rätt väska

Vi har träningsväskor som passar alla slags resor och aktiviteter. Vill du skydda din laptop från regn och rusk? Testa en av våra vattentäta ryggsäckar med speciellt laptop-fack för säker förvaring. Behöver du en väska lika mångsidig som din livsstil? Våra weekendväskor kan se kompakta ut, men de har gott om plats och rymmer allt du behöver utan att vara skrymmande. Möjligheterna är oändliga med den senaste väskkollektionen från adidas.

Gymväskor

Tuffa träningspass kräver rätt utrustning. Med adidas gymväskor får du enkelt med dig din handduk, vattenflaska, ombyte med kläder och träningsutrustning – alltihop redo när du är. Välj bland en mängd modeller: sidoväskor, shoppingväskor, axelremsväskor, ryggsäckar, gymväskor, yogaväskor och andra unika stilar.

Axelremsväskor

Stil möter funktion. Den senaste kollektionen med adidas axelremsväskor erbjuder generöst med utrymme i snygga, praktiska designer. Perfekta för stranden, poolen, jobbet eller turer runt staden: precis vad du behöver när du har saker att göra och prylar att ta med.

Ryggsäckar

Det allra senaste i väskväg. Ryggsäckar är snygga och enkla att bära, och gör alla resor bekväma. Färdas stabilt till jobbet med våra ryggsäckar som är utrustade med ett praktiskt och säkert laptopfack. Gå till skolan i det allra senaste modet och design av högsta klass. Eller gör något extra av din weekendresa med generösa fack och praktiska fickor för alla dina prylar. Med teknologin climacool® hos vissa utvalda modeller håller du dig sval och torr när värmen stiger.

Förstklassiga träningsväskor

Lyft din stil med designerlooks och lyxig funktion. Se vår kollektion med väskor för dam från adidas by Stella McCartney , och kollektionen Porsche Design Sport by adidas som har väskor för herr. Och för allt annat, kolla in våra senaste sportväskor