alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

vita träningsskor

 
[48]

Vita träningsskor

Du bestämmer reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till en ny nivå. Dina träningsskor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa vita träningsskor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – vita träningsskor från adidas

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att producera våra träningsskor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med träningsskor från märken som adidas by Stella McCartney och Performance. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Vi ser till att testa ny teknologi som ADIFIT, ADIWEAR och CLOUDFOAM i extrema förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft steg efter steg steg så att du håller dig fulltankad med energi. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade världen över och är ett tydligt statement. Du hittar träningsskor i kollektionerna Classics, Parley och Advantage. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. adidas är populärt hos atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra skor lämpar sig för inomhusplaner, löpbanor, gator, terränger och vägar. Framtiden börjar idag. Skaffa våra vita träningsskor från adidas – nu är stunden inne.