alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

svarta löparskor dam

 
[108]
1 / 3
Sida:av 3

Svarta löparskor för damer

Med adidas skor för damer kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor för damer gör inte bara intryck med sin stil utan ligger även i framkant vad gäller komfort. Skor från adidas har en teknisk design som hjälper dig att lyfta framstegen inom löpning till en helt ny nivå. Dina löparskor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa svarta löparskor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapa dina egna regler – svarta löparskor för damer från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge allt när du tränar löpning och vill lyfta prestationerna: löparskor från adidas.

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att producera våra löparskor. När det är på allvar och du börjar svettas kommer du att upptäcka att sportkläder som är tillverkade i polyester ger ett bättre skydd. Eftersom svetten absorberas direkt från kroppen och eftersom du hålls varm just när du behöver det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med löparskorskollektioner som TERREX, adidas by Stella McCartney och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter sina egna moderegler. Funktionell design och funktion som du kan räkna med oavsett väder. Det är adidas Terrex.

Med teknologier som CLOUDFOAM, LIGHTSTRIKE och GORE-TEX är du rustad för alla lägen. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där det kan behövas. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar löparskor i kollektionerna TERREX Two, AlphaBoost och Disney. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Hitta egna vägar på maratonloppet, terrängen, triathlonet, träningen eller tävlingen. Skor från adidas är extremt allsidiga, oavsett om det gäller löpbana, löpband, terräng och väg. Visa din alldeles individuella stil med svarta löparskor för damer från adidas.