alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

gymhandskar herr

 
[6]

Gymhandskar för herrar

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. Det är alltid roligare med adekvat tillbehör. Upptäck kreatören inom dig och visa vad du går för – med gymhandskar från adidas. Alla gymhandskar för herrar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – gymhandskar för herrar från adidas

Nylon och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra gymhandskar.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med gymhandskar från märken som Performance. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Du hittar gymhandskar i kollektionerna Tiro, Teamwear och RDY. Våra gymhandskar finns i svart och flerfärg.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Gymhandskar för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.