alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Manchester United-kits för barn

 
[15]

Klä ditt lilla fotbollsproffs i våra Manchester United-kits för barn

Har du en liten kille eller tjej där hemma som älskar fotboll? I så fall är chansen stor att våra Manchester United-kits för barn skulle bli en mycket uppskattad present. Här får barnen chansen att klä sig som sina hjältar, och bli inte förvånad om det plötsligt går snabbare att springa och lättare att göra mål. Precis som med våra fotbollskläder för vuxna är dessa plagg gjorda på ett sätt som gör det lätt att röra sig. De sitter löst och ledigt så barnen kan springa utan hinder. De passar även bra att ha till idrotten i skolan. 

Miljövänliga material i våra Manchester United-kits för barn 

En av de många anledningarna till att köpa just våra Manchester United-kits för barn är materialet de är gjorda av. Vi använder oss av återvunnen polyester som framställs av plast som vi räddat från stränder och kustområden och som annars hade hamnat i havet. Det känns helt enkelt logiskt att vi använder oss av miljövänliga material i våra barnkläder, precis som i våra andra kläder, för vi vill ju att barnen ska leva på en ren planet. Kläderna har fuktabsorberande AEROREADY-teknologi för bekvämare träning. Det gör att de är snabbtorkande och inte blir alltför blöta av svett.

Så tvättar du träningskläderna på rätt sätt

Tvätta plaggen ut och in på 40 grader med ett milt tvättmedel. Undvik att använda sköljmedel och låt kläderna lufttorka i stället för att köra dem i torktumlaren. Om du väljer att stryka kläderna bör du göra det med avigsidan ut för att skona trycket, det räcker med en prick på strykjärnet. Ta upp kläderna direkt när ni kommer hem så de inte ligger fuktiga i träningsväskan då detta kan leda till dålig lukt. Kläderna tål inte kemtvätt.