Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Träningsskor för Dam

 
[62]
1 / 2
Sida:av 2

Träningsskor för dam

Vår senaste kollektion med träningsskor för dam kommer ta din träning till nästa nivå. Välj från en mängd stilar för skor som passar din träningsform – från gymträning, högintensiv träning till outdoorsporter och konditionssträning.

Välj de bästa träningsskorna för dig

Att välja träningsskor som passar din träningsform kan vara helt avgörande. Med rätt skor får du ut det mesta av allt du ger, samtidigt som du minskar risken för skador.

Vilken typ av träning ägnar du dig åt?

Gymträning och aerobics innebär ofta rörelser i sidled, liksom kraftiga avstamp. Löpband, hopp och intensiv intervallträning pushar inte bara dina gränser utan utmanar också dina träningsskor. Så om du planerar att använda dina vanliga löparskor, tänk om! För att få rätt stöd för dina rörelser och nå bra resultat gäller det att välja rätt modell bland adidas träningsskor för dam

Om din träning kretsar kring löpning, oavsett om du springer på löpband eller löpbana, så kommer våra löparskor för dam att hjälpa dig genom varje kilometer utan problem.

Mer med BOOST.

BOOST™-teknologin hjälper dig maximera dina prestationer och få ut det mesta av din träning tack vare dess energiåtergivning. Mellansulan med boost dämpar tryck, och det märks med varje steg. Se efter vad som finns i vår damkollektion med träningsskor med BOOST

De bästa träningsskorna för dam

Seriös träning kräver seriösa sportskor. Träna i stil och komfort med vår förstklassiga kollektion med träningsskor för dam från adidas by Stella McCartney Och för actiontjejer över hela världen finns vårkollektion StellaSport som kombinerar en vass stil med maximal prestation.