alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Golf · Pikétröjor · Kläder

 
[72]

Vill du öva svingen på golfbanan eller känna dig bekväm och snygg på kontoret? I adidas kollektion med pikétröjor, kortärmade tröjor och tröjor med krage finns garanterat något som passar.

1 / 2
Sida:av 2

Vi vet att golftröjor måste erbjuda allt en spelare behöver, både på och utanför banan. Det betyder att kortärmade golftröjor inte bara måste vara lätta och ventilerande, utan också snygga och funktionella för att passa alla spelare. adidas erbjuder golftröjor med stil och funktion för alla tillfällen, oavsett om det är för klubbmästerskapet eller för en träningsmatch. Golftröjan Ultimate365 ger spelarna allt i ett: material med fyrvägsstretch som andas, UPF 50+ solskydd och en väljusterad passform. adidas mångsidiga golftröjor gör dig redo för alla förhållanden och scenarier, oavsett om du letar efter något mer klassiskt och traditionellt, eller en look som passar både på och utanför banan. Kollektionen är skapad med adidas senaste teknologier för att du alltid ska vara bekväm.