alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Pojkkläder

 
[718]

Var redo för både lek och träning med Black Friday: pojkkläder på rea

adidas kollektioner av barnkläder är gjorda i samma höga kvalitet som adidas kollektioner för herr och dam. Här hittar du plagg för en mängd olika sporter och aktiviteter såväl som kläder som passar perfekt för skola och vardag. Bland adidas Black Friday: pojkkläder på rea hittar du Högfunktionella material på ikoniska silhuetter för en skön och tidlös stil. Med inspiration från arkiven men uppdaterad och modern design får barnen plagg som ger de möjlighet att fokusera på träning och lek utan att behöva justera plaggens passform eller distraheras av obekväm passform.

Högfunktionella material i Black Friday: pojkartiklar-outlet

Med smarta material och genomtänkta snitt får barnen ordentligt med stöd för sina rörelser. För svettiga pass och varma dagar hittar du sköna och lätta material som leder bort värme och fukt från kroppen så barnen håller sig torra och svala. Snabbtorkande ytor gör att risken för svettfläckar elimineras så barnen kan leka med fullt självförtroende. Med stretchiga material eller ärmlösa modeller ser du även till att barnen får full rörelsefrihet i sina plagg. Detsamma gäller för adidas vinterkläder och värmande plagg. Dessa är designade i lätta men isolerande material och slimmad passform för att de värmande lagren inte ska förhindra rörelsefriheten. I adidas Black Friday: pojkartiklar-outlet hittar du allt från t-shirts och shorts till dunjackor och överdragsbyxor.

Pojkkläder till både skola och träning

Med Black Friday: pojkartiklar på rea får barnen en snygg och ikonisk stil. Här hittar du klassiska Trefoil t-shirts i olika färger och adidas tracksuits med matchande 3-Stripes längs med ärmar och ben. Du hittar även härliga mönster och färgkombinationer för extra färg i garderoben. Matcha kläderna med adidas barnsneakers för att ge barnen komfort från topp till tå. Sneakers finns för allt från löparträning och gymnastik till friluftsliv och vardagsanvändning.