alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Skor med dubb

 
[6]

Dubbskor inspirerade av fotbollskungarna och drottningarna

Våra dubbskor är inspirerade av de riktiga fotbollskungarna och drottningarna och vi hoppas att de kommer att inspirera dig till att bli nästa grymma fotbollsspelare som kan inspirera oss. Oavsett om du spelar inomhus eller utomhus, på konstgräs eller hårt underlag så har vi dubbskor som är speciellt anpassade efter dina behov. Sluta förlora kontrollen över planen och känn hur ditt grepp blir mycket stabilare med ordentliga skor med dubb. Det är dags för ditt lag att visa vem som bestämmer på fotbollsplanen, ta över kontrollen och vinn säsongens fotbollsmatch!

Dubbskor för fotboll med smart teknologi

Oavsett om det bara är du som spelar fotboll eller hela din familj så finns adidas dubbskor anpassade för dam, herr och barn. För att få bästa bollkontroll och närmare känsla mellan fot och boll kommer dubbskornas ovandel i bland annat mocka, fullnarvsskinn eller K-läder. Beroende på om du spelar inomhus eller utomhus kommer yttersulorna i olika material för bästa grepp. Ovandelen i Traxion ger mer stabilitet, gummiyttersula av typen Non Marking lämnar inte märken på golven, polyuretan-yttersulan fungerar för fasta underlag och TPU-yttersulan kommer med utbytbara dubbar som kan skruvas fast för bättre grepp på planen. Mellansulan med skum eller EVA-material hjälper till att dämpa varje steg och för ännu mer komfort kommer vissa med en inläggssula i EVA. Skorna kommer med olika foder som syntetläder så de sitter skönt på fötterna samtidigt som du dribblar bollen ostört på planen. Om du har ett favoritlag du önskar spela för i framtiden eller som du bara vill visa stöd för bör du investera i våra fotbollskläder med lagemblem som stolt visar vilket lag du hejar på, annars har vi självklart kläder anpassade för fotbollsplanen utan lagemblemet. Kör ditt race men samarbeta med dina medspelare och ni kommer se att ni vinner nästa match.