alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Fotboll · Med Strumpa · Skor

 
[4]

adidas fotbollsskor med strumpa

adidas fotbollsskor kommer i alla möjliga former och modeller och för olika underlag och spelstilar. adidas skor med strumpa är skor som har en strumpliknande passform runt ankeln för ökad stabilitet och omslutande passform. Detta passar bra om du vill känna att skon är ett med foten och följer med dina rörelser utan att distrahera dig. Strumpdelen kommer både i höga ankelmodeller med stickade ovandelar och lägre modeller med en kant i mesh som ger omslutande passform.

adidas Nemeziz för fixerad passform

Bland adidas fotbollsskor med strumpa hittar du modellen adidas Nemeziz+ som är gjorda för explosiva rörelser på planen. Med materialet Agility Bandage, som är inspirerat av sporttejpning, får du både stöd och rörlighet på samma gång. Materialet ger kompression till fötterna för stöd och den snörlösa modellen ger dig maximal kontroll över bollen. Det strumpliknande skaftet runt ankeln säkrar foten under snabba rörelser. Modellen kommer även i en variant med snörning om du hellre fixerar foten på ett klassiskt sätt.

adidas Predator för full kontroll

Modellen adidas Predator har en ovandel i Primemesh som ger dig bättre kontroll över bollen. Materialet gör att du får en omslutande passform vilket ger dig ökad kontroll över bollen under dribblingar. Skorna har prägling på framfoten i form av sömmar vilket ger dig bättre fäste på bollen för både passningar och skott. adidas fotbollsskor med strumpa kommer både i modeller för inomhus- och utomhusbanor för att du ska vara så väl förberedd för matchen som möjligt.

Minimalistisk känsla med adidas X

De olika modellerna i kollektionen adidas X har en lägre skärning över ankeln för ökad rörelsefrihet. Denna adidas fotbollssko med strumpa har en lätt ovandel i mesh som är anpassad efter snabb acceleration och rena tillslag. Den strumpliknande konstruktionen är lågt skuren och har en Clawcollar som fixerar foten för ökad stabilitet.