alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotbollsstrumpor

 
[5]

Fotbollsskor med strumpa hjälper dig att ta kontrollen över matchen

När du springer och dribblar på fotbollsplanen så vet du hur viktigt det är med ett par ordentliga skor för att få den styrka du behöver för att orka dig igenom fotbollsmatchen och dessutom dra hem vinsten. Fotbollsskor med strumpa är skor med strumpliknande och omslutande passform som hjälper dig att ha bättre kontroll över dina skott och passningar. För att utnyttja dina strumpskor från adidas till fullo rekommenderar vi att du använder ett par ordentliga fotbollsstrumpor som hjälper dig att bli ännu snabbare och självsäkrare på planen medan du dribblar fotbollen in till mål.

Fotbollsskor med stumpa med eller utan snören

Oavsett om du är en person som föredrar de klassiska skosnörena eller ett mer modernt snörlöst system så finns det ett par strumpskor för fotboll som passar dig. Välj mellan de olika modellerna med högre eller lägre ankelmodeller beroende på vad som känns bäst. Känn hur skon följer din fot medan du sparkar på bollen och hur du kommer närmare fotbollen med de smarta ovandelarna tillverkade i bland annat Primemesh eller syntetläder. Prägling på framfoten ger dessutom bättre bollfäste vilket ger dig grym kontroll när du passar bollen till dina medspelare. Om du spelar både utomhus och inomhus rekommenderar vi ett par fotbollsskor med strumpa som har hybriddobbar. Det strumpliknande materialet Agility Bandage är inspirerat från sporttejpningen som ger stöd men samtidigt rörlighet. För att dina fötter ska hålla sig torra och svala under matchen kommer fotbollsskor med strumpa med smarta meshinfällningar som hjälper fötterna andas. Du kan välja mellan flera olika färger, mönster och modeller beroende på vad du föredrar. Glöm inte bort fotbollsstrumpor och kläder som hjälper till att öka din rörelsefrihet istället för att minska den. Dra på dig skorna och visa vem det är som bestämmer på fotbollsplanen!