alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

träning t-shirts dam

 
[304]
Pris
99 kr - 1 099 kr
991099
1 / 7
Sida:av 7

T-shirts för damer för träning

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner hittar du en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd T-shirts från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Alla T-shirts för damer för träning från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – T-shirts för damer för träning från adidas

Plocka fram dina tuffaste färdigheter och lyft prestationerna till en högre nivå: T-shirts från adidas.

Vi erbjuder T-shirts som består av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med t-shirtkollektioner som adidas by Stella McCartney, Performance och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. CLIMACOOL, CLIMALITE och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar Focus, Parley och Teamwear. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Det finns T-shirts i blått, rött, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, triathlonet eller tävlingen. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra T-shirts för damer för träning från adidas – nu är stunden inne.

Vi på adidas tycker att varje dag borde inbegripa någon form av träning. Vissa dagar ger du allt på gymmet, andra dagar tar du en lätt springtur och sedan finns det de där vilodagarna när du bara stretchar och tar en skön promenad i naturen. Men om du ska kunna hålla igång på det här sättet så måste du såklart ha rätt kläder. Du behöver hitta plagg som passar för alla sorters träning du ägnar dig åt, och de behöver sitta bra på kroppen och vara snygga så det känns roligt att sticka ut och träna. Därför har vi många träningstoppar för damer att välja på, så du verkligen kan hitta toppar som passar för just din träning.

Gymlinnen för damer och andra toppar

De flesta träningstoppar för damer vi erbjuder fungerar för många olika sorters träning, men det finns till exempel gymlinnen för damer och andra sorters toppar som är särskilt anpassade för en speciell träningsform. Exempelvis har våra cykeltoppar en smidig ficka där du kan lägga dina nycklar och andra värdesaker eftersom det är svårt att ha saker i byxfickorna när du cyklar. De flesta av våra toppar är gjorda av återvunnen polyester, vilket är ett material som är gjort av havsplast och som både är miljövänligt och behagligt att ha på sig. Dessutom fungerar det fuktavledande så du inte blir för svettig när du tränar, något som verkligen är en fördel. Välj själv om du vill köra på en träningstopp som är lös och ledig, en kompressionstopp som sitter hårt åt för att stimulera syresättningen till dina muskler, eller kanske en crop top som passar extra bra till tights med hög midja. Ett tips är att ha några helt olika träningstoppar hemma så du kan mixa och matcha roliga outfits.