alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Ultraboost för dam

 
[29]
Löpning Röd ULTRABOOST DNALöpning Röd ULTRABOOST DNA

ULTRABOOST DNA

Löpning

Öka din uthållighet på Black Friday: UltraBoost för damer

Du ger allt när du springer, men vad får du tillbaka? När du springer i skor från Black Friday: UltraBoost för damer för du optimal energiåtergivning så du får en liten extra kick för varje steg du tar så du orkar mer. Skorna gör det både roligare att springa och lättare att sätta personliga rekord, oavsett om du vill springa snabbt eller långt – eller både och. Men det är inte bara Boost-sulorna som gör skorna på Black Friday: UltraBoost för damer så bra att springa i. Överdelen är gjord av ett stretchigt material som anpassar sig efter dina fötter så de känns skräddarsydda för dig. De ger också bra stabilitet, något som är viktigt när du springer så du inte trampar snett och skadar dig. Plösen som sitter ihop med resten av skon hela vägen är praktisk då den alltid sitter på plats och inte kan glida ner eller åt sidan.

En färg för alla smaker på adidas Black Friday-outlet på UltraBoost för damer

Vad är din favoritfärg? Oavsett vilken färg du älskar kan du antagligen hitta den på vår Black Friday-outlet. Här finns både stilrena modeller i svart och vitt som låter dina träningskläder ta plats, och färgglada varianter som är riktiga energipiller. Dessa är perfekta att snöra på sig regniga dagar när man utmanar tröttheten och vädret och tar sig ut och springer ändå och behöver något extra för att orka ge allt. Skorna har alla sina individuella detaljer som gör dem unika, precis som du. Vissa har praktiska reflexer, andra har häftiga mönster eller använder färg på oväntade sätt för ett kul blickfång som får andra att titta en extra gång när du är ute och springer. UltraBoost är skor som har något alldeles extra och ger dig den där extra lilla energikicken.