alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Träningsbyxor för män

 
[79]
1 / 2
Sida:av 2

Träningsbyxor för män för alla tillfällen

Den som inga byxor har, han – ja, du vet! Träningsbyxor för män är något som bör finnas i alla herrars garderob. För vem vill träna i jeans? Egentligen behöver man ha flera par byxor att träna i, dels för att det blir jobbigt att tvätta för ofta, dels för att vissa byxor passar bättre till vissa former av träning. Om du ska träna yoga behöver du så klart ha tights som går att stretcha i ordentligt, medan löpning inte kräver lika tänjbart tyg.

Anpassa dina gymbyxor efter temperaturen

För att kunna träna utomhus hela året är det bra att ha byxor som är gjorda för att antingen hålla dig sval eller varm. När det är kallt ute rekommenderar vi att du satsar på byxor. De isolerar lätt så du håller dig varm om benen. Om det däremot är varmt ute kan ett par byxor vara precis vad du behöver för att orka lite till i solen. Även om det är långbyxor kan de hålla dig sval och dessutom skydda benen från skadliga UV-strålar så du inte behöver oroa dig för att bränna dig när du är ute på din löptur. Om du vet med dig att du brukar svettas mycket när du tränar är det smart att satsa på ett par gymbyxor, ett material som är gjort för att vara extra fuktledande så du inte blir blöt av svett under träningspasset.

Håll dig aktiv med byxor från adidas

Det är så klart inte bara när du tränar som du kan använda dina byxor från adidas. Många gillar att använda våra byxor även till vardags. De är perfekta att promenera i och gör det roligt att fylla dagarna med vardagsmotion. Dessutom är våra joggingbyxor riktigt sköna att koppla av i efter en lång dag på språng.