alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Träningstights för herrar

 
[37]

Träningstights för herrar som sitter perfekt

Vilka sorters byxor man har på sig när man tränar beror så klart på vilken sorts träning man håller på med, men en sort som passar till det allra mesta är träningstights för herrar. Särskilt när man tränar yoga eller andra sorters stretchning är de suveräna, eftersom de är så töjbara. Du behöver aldrig vara orolig för att byxorna ska spricka eller uppleva hur jobbigt det är när man inte riktigt kan göra en övning för att kläderna inte samarbetar när du har på dig träningstights.

Träningstights för män i miljövänliga material

Om du är mån om att försöka leva så hållbart som möjligt kommer du att gilla våra träningstights för män eftersom de är tillverkade av återvunnen polyester som vi har tagit fram från havsplast. Plast i havet är ett av våra största miljöproblem, och därför är det viktigt att vi alla hjälps åt att minska den så mycket vi kan. Den återvunna polyestern är inte bara miljövänlig utan passar väldigt bra till träningskläder eftersom den är hållbar, mjuk och låser inte in fukt från svett utan håller dig torr och sval. Detta gör att det är ett av de bästa materialen man kan ha i träningskläder.

Kul finesser hos våra träningstights

Förutom att tightsen ska sitta skönt har vi också lagt till små detaljer som gör dem extra praktiska. Exempel på detta är svettsäkra fickor, reflexer, särskild teknologi för att motverka dålig lukt, kompression, fuktabsorbering och mycket annat. Läs gärna igenom produktbeskrivningen lite extra till de tights som du fastnar för då många av leggingsen har många trevliga finesser som gör träningen lite roligare. Tightsen kan användas till yoga, gym, löpning och annan träning och finns både som långa byxor och shorts för varma sommardagar när du vill hålla dig sval.