alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Ankelskydd

 
[1]
Pris
119 kr - 119 kr
119

Skydda dig med adidas sköna ankelskydd

Skador och förslitning på anklarna är ett av de vanligaste problemen under träning men något som kan avhjälpas genom att använda rätt ankelskydd. Med adidas ankelskydd kan du vara säker på att skydda dina anklar från plötsliga rörelser eller rörelseförändringar. Med optimal passform får du skydd som sitter ordentligt på plats. adidas designar alltid sina tillbehör och sportutrustning efter att ge dig högsta komfort och så bra skydd som möjligt. Desamma gäller för deras skydd som därför är skav- och friktionsfria. Välj mellan olika färger och stilar för att hitta ett skydd som passar för just din träning. 

Skydd för ankeln som är designad för att optimera träningen

adidas ankelskydd är designade för att ge dig så mycket skydd som möjligt under träningen. Med en ergonomisk design får du ordentligt med skydd på rätt ställen och samtidigt sitter det på plats som en andra hud för att du ska slippa justera dem under träningen. Med teknologiska material som leder bort fukt och svett från huden får du en torr känsla och slipper distraheras av svett och glidande ankelskydd. Lätta och tunna material gör att du kan använda skydden både över och under strumpor och få samma sköna passform i dina sneakers.

Komfort och hållbarhet med smart design

I adidas kollektion av ankelskydd hittar du hållbara skydd som går att använda säsong efter säsong. Med tunt gummi på insidan sitter skydden tight på plats under hela matchen samtidigt som de elastiska skydden inte förhindrar dina rörelser. Med en rem under foten sitter skydden ordentligt på plats och behöver inte justeras. Matcha med adidas träningsstrumpor för att få optimal passform i dina träningsskor. Hos adidas hittar du även andra typer av skydd för olika sporter och träningsutformningar. Välj bland annat mellan knäskydd, vadderade handskar och hjälmar, alla designade för att ge dig så säkert skydd som möjligt.