alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

guld klader

 
[12]
Regista 18 Training Top
adidas Z.N.E. COLD.RDY Athletics Hoodie (Plus Size)
Terrex Waterproof GORE-TEX Jacket
Midlayer Jacket
R.Y.V. Tee
Prime COLD.RDY Down Vest
COLD.RDY Alphaskin Long Tights

Gyllene kläder

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Med kläder från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa gyllene kläder kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – gyllene kläder från adidas

Våra kläder innehåller även bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics, Performance eller Originals – med adidas-kläder drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du efter funktionell design i kombination med säker funktion under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter sina egna moderegler. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar.

Våra mest innovativa teknologier, som GORE-TEX, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMACOOL och CLIMAPROOF. Du hittar kläder i kollektionerna Injection Pack, Essentials och Clima.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Gå din egen väg på vandringen. Gyllene kläder från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.