alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

koftor

 
[1]
Storlek
Pris
454 kr - 455 kr
454455

Koftor

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Våra koftor har precis rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att nå din egen potential. Med dessa koftor kommer du att vara redo.

Skriv dina egna regler – koftor från adidas

Polyester är ett material vi använder för att tillverka våra koftor. När det blir allvar och svetten börjar rinna kommer du att upptäcka att sportkläder som är tillverkade av polyester ger ett bättre skydd. Eftersom svetten absorberas direkt från kroppen och eftersom du hålls varm just när du behöver det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med koftorskollektioner som Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Våra koftor är tillgängliga i svart.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Välj våra koftor från adidas – nu är stunden inne.