alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vårjackor för damer

 
[47]

Vårjackor för damer för växlande väderlek

Ultimata vårjackor för damer har något gemensamt – du kan lita på dem i alla väder. adidas har en bred kollektion av trendiga jackor som skyddar mot regn och värmer lagom mycket när vädret är opålitligt. De lätta designerna gör det enkelt och smidigt att bära med sig jackan när du är ute och rör dig. Du kan välja bland korta modeller eller trenchcoat-inspirerade varianter som ger ett extra skydd. Regnjackorna är tillverkade med RAIN.RDY som står emot vatten och vind.

Uppdatera garderoben med en klassisk vårjacka för damer

När en ny säsong är på ingång kan det vara roligt att investera i en ny vårjacka för dam. De här jackorna passar utmärkt för tillfällen då du ska till arbetet, plugget, fritidsaktiviteter eller andra äventyr. En bra vårjacka för damer skyddar mot oförutsägbart väder som regn och snö. adidas damvårjackor har tätade sömmar som skyddar mot vatten så du slipper oroa dig för att bli blöt. Du kan också välja en jacka med justerbara bärremmar så du kan bära den som en ryggsäck när du är på språng i kollektivtrafiken. Dessa vårjackor för damer går även bra att använda vid andra årstider då du vill ha ett bra skydd mot regn. Jackorna är snyggt designade i ljusa fräscha färger eller klassiskt svart och finns med eller utan blixtlås på framsidan.

adidas jackor passar för både sol och regn

Oavsett hur din vardag ser ut behöver du en skön jacka som du kan använda när dunjackor är för varma men det är fortfarande en bit kvar till sommaren. Dessa vårjackor för damer från adidas har smarta funktioner som fickor med dragkedja, utgång för hörlurar och instoppningsbar huva, och de har en ledig passform samt är mycket bekväma att röra sig i. Materialet är tillverkat i slätväv i hundra procent återvunnen polyester eller nylon och elastan.