alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gröna chinos herr

 
[1]
Storlek
Pris
1 099 kr - 1 099 kr
1099

Gröna chinos för herrar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för herrar får du oklanderlig stil utan att förlora dynamiken. Kläder med adidas ikoniska logotyp är en integrerad del av sportvärlden och inom streetmodet. Våra chinos har en omisskännlig Trefoil-design. Våra gröna chinos för herrar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – gröna chinos för herrar från adidas

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-chinos gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Våra kollektioner med chinos inkluderar Ultimate365 och Ultimate.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång.

Detsamma gäller om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. Visa din alldeles unika stil med gröna chinos för herrar från adidas.