alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Midjeväskor för herrar

 
[31]

Gör löpningen trevligare med midjeväskor för herrar

Om du någonsin har stuckit ut för att springa och varken haft fickor eller en liten väska att lägga mobil, nycklar, kontokort och annat du behöver ha med dig i så vet du hur jobbigt det kan vara. Visst, man kan knyta fast husnyckeln i skosnöret, men ärligt talat, hur praktiskt är det egentligen? Midjeväskor för herrar löser problemet och hjälper dig att kunna fokusera på träningen utan att hålla något i händerna. En extra bonus med att inte hålla mobilen i handen är att du inte spänner axlarna utan kan slappna av, något som gör det lättare att springa med rätt teknik. Vissa av våra midjeväskor är även stora nog att få plats en liten vattenflaska i, något som kan hjälpa dig att hålla ut längre när du är ute och springer varma sommardagar.  

Ta med din midjeväska för herrar på stan 

En midjeväska för herrar gör vardagen enklare. Du behöver inte längre trycka ner dina saker i fickorna och vara rädd för att en ficktjuv ska få med sig din mobil när du tittar åt andra hållet. Och du behöver inte bära en väska i handen så det blir svårt att köpa med sig en takeaway kaffe eller bära shoppingpåsar. Tjejer har alltid sina handväskor med sig, och det finns en anledning till det. Det är helt enkelt bra mycket smidigare än att proppa fickorna fulla med värdesaker! Våra midjeväskor är gjorda av hållbara material som gör att du kommer kunna använda dem i många år framöver. De flesta har en neutral design som passar till de flesta outfits. Många av modellerna har flera olika fack som gör det lätt att hålla ordning även på de allra minsta prylarna du behöver bära med dig när du är på språng.