alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vårjackor för herrar

 
[39]

Möt växlande temperaturer med vårjackor för herrar

En vårjacka för herrar är det perfekta valet när vädret är föränderligt och växlande. Med tunna och lätta material är jackorna passande för de flesta sporter och kan lätt justeras mellan olika väderlekar. adidas jackor är designade för att hålla dig bekväm oavsett väder, därför är jackorna gjorda i vattenavvisande material så du håller dig torr om det plötsligt börjar regna. Och om vädret växlar och blir varmt håller du dig sval genom ventilerande material. adidas innovativa material är utformade för att reglera din kroppstemperatur så att du får optimal komfort under dagen vare sig du bär jackan på väg till jobbet eller under ett träningspass. adidas vårjackor för herrar kommer i klassisk sportdesign med en mängd olika modeller och färgkombinationer. 

Välj rätt vårjacka

I adidas kollektion av vårjackor för herrar hittar du ett stort utbud av modeller med olika funktioner. Med högteknologiska material kan du räkna med att hålla dig bekväm i olika typer av väder. Du hittar jackor som har både fuktavledande funktion för att du inte ska känna dig svettig under kläderna, ventilerande material som håller dig sval och vattenavvisande ytor som håller dig skyddad från regn. För fullt skydd under regniga dagar hittar du långa parkasmodeller som skyddar även benen från väta. För löprundan hittar du korta jackor i slimmad modell som har ordentligt med utrymme runt armarna för att du ska få full rörelsefrihet. Under kyligare dagar finns lätta jackor med tunn dunisolering för extra värme. 

En mängd olika snitt och stilar

Välj bland klassiska vårjackor för herrar med igenkännande detaljer som adidas 3-Stripes i kontrasterande färger. Du hittar allt från minimalistisk design i vitt eller svart till färgglada jackor i stora mönster. Testa till exempel vindjackor med oversized Trefoil-tryck som täcker hela framsidan av jackan eller jackor med färgblock i olika snygga neonfärger.