alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kläder · AlphaSkin

 
[60]
1 / 2
Sida:av 2

adidas Alphaskinkläder

adidas Alphaskinkläder är plagg med kompressionspassform som anpassar sig efter kroppen och ger dig en stödjande känsla. Detta leder till minskade muskelvibrationer och när musklerna är stabiliserade ökar blodflödet för att du ska få ett mer högpresterande träningspass. Dessutom slipper du distraheras av friktion mellan huden och plagget så att du kan fokusera fullt ut på din träning. Du kan välja mellan adidas Alphaskinkläder i tre olika kompressionsnivåer för att hitta plagg som passar för din träningsform. Här hittar du basplagg som går att bära som dem är eller att använda för lager på lager.

Tre olika kompressionsnivåer

adidas Alphaskinkläder kommer i tre olika nivåer: Alphaskin 360, Alphaskin tech och Alphaskin sport. Alphaskin 360 ger dig den högsta nivån av kompression och är konstruerad med platta sömmar för att du ska slippa friktion. Materialet formar sig efter din kropp vilket gör att du kan röra dig med full precision. Alphaskin 360 har även en fuktavledande funktion med teknologin Climachill som både ventilerar och håller svett borta från huden. Även mellannivån Alphaskin tech, ger dig ventilation och fuktavledande funktion under varma träningspass. Alphaskin tech har en strömlinjeformad och smickrande passform som stannar på plats under träningen. Den lägsta kompressionsnivån, Alphaskin sport, håller dig torr och sval med hjälp av Climacool-teknologin som har en lösare passform men fortfarande en stödjande funktion.

Smarta träningsplagg

adidas Alphaskinkläder har en minimalistisk och enkel design. Du hittar allt från sport-bh:ar och korta shorts till långa tights och långärmade träningströjor. Samtliga plagg ger dig total fokus på träningen för optimal prestation. Tack vare den kroppsomslutande passformen får du möjlighet till precision under träningspasset. Samtidigt får du total rörelsefrihet med en hudnära känsla. Flera av plaggen kommer även med UV-skydd för utomhuspass. Baslager som Alphaskin sport t-shirts eller tights kan även med fördel användas under andra plagg för kyliga utomhuspass.