alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Sportväskor

 
[51]
1 / 2
Sida:av 2

adidas sportväskor

Din dag kan stå och falla med ditt val av väska. Med rätt adidas sportväska får du utan problem plats med all din utrustning och kan bekvämt bära tung packning under hela dagen för att kunna lägga fullt fokus på dina aktiviteter och slippa tänka på bärandet. Hitta adidas sportväskor med organiserade fack för att kunna hålla koll på dina tillhörigheter. Du hittar även vadderade fack för elektronik och laptops samt väskor med småfack för att hålla värdesaker säkra. Med slittåliga och vattenavstötande material kan du klara hela dagar utomhus och hålla din packning säker från väder och slitage.

Klassiska adidas sportväskor

Med en klassisk adidas duffelväska får du plats med gymutrustning såväl som packning för dagen. Med adidas Convertibel 3-Stripes duffelväska får du dessutom möjligheten att göra om duffelväskan till en ryggsäck för att kunna bära packningen jämt fördelat på ryggen. Duffelväskan kommer i olika storlekar och är gjord i kraftig polyester med en förstärkt botten för extra slitstyrka. Denna adidas väska kommer dessutom med ett ventilerat fack för träningsskor och fickor för småsaker. Duffelväskan har både de klassiska 3-Stripes och en originallogga. adidas Linear Core Duffel Bag kommer också i olika storlekar. Väskan har en stor adidaslogga på framsidan och vadderade bärremmar för bekväm transport. Med en meshficka på sidan kan du enkelt bära med dig vattenflaskan under dagen.

Sportväskor i ny design

adidas sportväskor kommer även i nya utformningar och uppdaterad design. The Studio Bag från adidas by Stella McCartney är en mångsidig träningsväska i chic modell. Väskan har dubbla bärhandtag och kommer både med ett skofack samt ett vadderat laptopfack. En annan nyhet är den uppdaterade adidas Modern Duffel Bag som inspirerats av arkiven. Väskan har rena linjer och en modern look med sin minimalistiska design. Både adidasloggan och väskan är i svart för en diskret look som passar för både träning och vardag.