alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

adidas Tall

 
[189]
1 / 4
Sida:av 4

adidas tall hjälper dig att fokusera på den riktiga utmaningen

Att vara lång innebär att det kan vara en riktig utmaning att hitta kläder, till och med en större utmaning än det är att träna. För att du ska slippa detta problem har vi tagit fram kläder som är anpassade till de som är lite längre. Oavsett om du behöver ett par byxor för dina långa eleganta ben eller en tröja för din muskulösa och ståtliga torso och armar så har vi plagg som passar dig. Sluta utmana dig själv att leta efter kläder och börja istället fokusera på att välja vilka plagg som passar dig och utmana dig själv inom din favoritsport!

Smarta funktioner med adidas tall

Vänlighet är något som sägs vara något som man får tillbaka om man delar det med andra, därför har vi försökt att göra våra kläder så miljövänliga som möjligt genom att använda bland annat organisk bomull och återvunnen polyester. För att du ska kunna hålla dig torr och sval har vi kläder tillverkade i materialet AEROREADY som är ett fuktabsorberande material. Att vara lång kommer med många fördelar, men även som med allt annat, med nackdelar. Nackdelen kan vara att det ibland är svårt att hitta kläder som passar, dock behöver du inte oroa dig då adidas tall är speciellt framtaget för våra långa modeller som vill bekymmerslöst kunna fokusera på det viktiga i livet vilket är ett aktivt liv.

Ikoniska tall adidas

Är du en lång person som gillar retrokläder och som får dig att drömma dig bort till ett annat årtionde då du kanske inte ens var född eller som skedde för många år sedan? I så fall vet vi att du kommer älska våra 3-Stripes och Trefoil adidas tall kläder som är som hämtade från de gamla arkiven, men självklart med en modern twist. Släng gärna på ett par schyssta tights, en skön tröja och coola sneakers och gör dig redo för ditt nya personbästa, eller bara kör ditt eget race och skapa en stil som inspirerar andra.