alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vita NMD

 
[35]

Vita adidas NMD tar dig igenom den urbanska djungeln

Ett par schyssta vita kicks ser alltid fräscht ut när du vandrar på gatorna genom den urbanska djungeln av höga byggnader. Precis som förkortningen av våra vita adidas NMD betyder nomad är det dags för dig att ge dig ut på vandringsäventyr och upptäcka delar av stan som du inte sett förut, för är det något vi kan bli så är det definitivt hemmablinda. Det är dags att du leker turist i din egen stad, du kommer bli förvånad över de små detaljerna som du aldrig lagt märke till förut. Andas in den friska luften och ta in allt du ser, just den här stunden är din och ingen annans!

Tillbaka till framtiden i ett par vita NMD

Självklart bör hela familjen ha ett par NMD i vitt, det vore inte rättvist annars! Om det blir för tråkigt med ett par helt vita NMD kan du välja ett par med en cool sula som kanske dessutom har ett viktigt meddelande att dela medan du bokstavligt talat visar folk i din omgivning sulan när du går. Våra vita adidas NMD skor är kända för att vara en av våra mer populära gymnastikskor då de kombinerar gamla designkoncept tillsammans med nyare teknologi. Den nyare teknologin är bland annat den stötdämpande och responsiva Boost-mellansulan och den strumpliknande ovandelen som är tillverkad i stickat Primeknit-material som låter dina fötter andas. Hälfliken är ett annat kännetecken för våra vita adidas NMD. Känn de sportiga rötterna medan du tar en promenad och känn hur du går mot en ljusare framtid. Det är din tur att glänsa, gläns gärna mer med de vita adidas NMD som kommer med reflexdetaljer. Matcha med din sportiga stil så som en träningsoverall, schyssta byxor och tröja och se hur dina streetvibbar är svåra att undvika!