alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Badshorts

 
[91]
1 / 2
Sida:av 2

Stick ut från mängden med badshorts från adidas.

adidas grundades redan 1924 med intentionen att förse atleter med fantastisk utrustning. Allt sedan dess har de fortsatt att producera branschledande och innovativa klädesplagg i många olika stilar. Badshortsen är naturligtvis inget undantag, och du kan välja mellan klassiska modeller eller trendiga varianter. Shortsen kommer i olika design, färger och mönster – det är bara för dig att välja och vraka! Många av shortsen är tillverkade i polyester och har en vattenavvisande yta, och adidas arbetar dessutom med återvunnen polyester för att spara på jordens resurser.

Bada med stil

När du köper badshorts från adidas kan du känna dig trygg med att du får en produkt av hög kvalité som du kommer ha mycket glädje av. Shortsen är naturligtvis främst framtagna för att bäras när du hänger på stranden och badar i olika miljöer, men dess användningsområden begränsas inte enbart till detta. Du väljer själv när och var du skall använda dina shorts. Varför inte träna i dem, bära dem som vanliga stadsshorts eller helt enkelt ha dem som ett avslappnat loungeplagg när du rör dig i hemmet. Den funktionella designen gör att shortsen är mångsidiga och mycket användbara. Ett par schysta badshorts är helt enkelt ett plagg som borde finnas i varje stilmedveten mans garderob.

Kom ihåg att sköta dina adidas badshorts rätt

För att få ut det mesta möjliga av dina badshorts från adidas är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Genom rätt skötsel förlängs shortsens livslängd och du kan använda och njuta av dina badshorts under lång tid. Följ därför alltid skötselråden som medföljer shortsen. Exakt vad detta innebär skiljer sig från produkt till produkt, så kontrollera instruktioner gällande tvättemperatur, torktumling, typ av tvätt med mera noggrant innan du tvättar badshortsen. Alla shorts är unika – kom ihåg det!