alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas löparprodukter för nybörjare som vill börja löpträna.

 
[376]

Funderar du över hur du ska komma igång med löpningen? Steg ett hittar du här. Först och främst behöver du ett par sköna och stödjande löparskor. Tights och shorts ger dig självförtroende, sport-bh:ar ger oumbärligt stöd och toppar och jackor är bekväma i alla väder. Resten är upp till dig.

Pris
69 kr - 2 349 kr
692349

HITTA FOKUS I RÄTT UTRUSTNING

Gem började löpträna med en grupp. Känslan av community hjälpte honom med motivationen eftersom de alla gjorde samma resa – att bli bättre. Han tycker om att bära löparskor, shorts och t-shirt, ibland tillsammans med en hoodie. Rätt utrustning hjälper honom att känna sig som ett proffs och behålla fokus.

”En riktigt bra spellista är den som motiverar mest. Jag gillar att använda en enkel app för att hålla koll på hur det går och för uppmuntran. Det hjälper mentalt, och ett par bra löparskor hjälper också.”

RACHEL ALLISON – NYBÖRJARE PÅ LÖPNING

Dam HIIT Svart Running 3-Stripes TightsDam HIIT Svart Running 3-Stripes Tights

Running 3-Stripes Tights

Dam HIIT

Medelhög midja, Hellång modell

Dam Löpning Svart Sooraj ShoesDam Löpning Svart Sooraj Shoes

Sooraj Shoes

Dam Löpning

1 / 8
Sida:av 8