alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Kompressionsbyxor

 
[20]

Kompressionsbyxor som bärs av vardagshjältar

Kompressionsbyxor bärs inte bara av superhjältar men även av den yngsta familjemedlemmen till den äldsta då de är extremt bekväma. Precis som superhjältarna behöver rörelsefrihet när de räddar världen från alla banditer så tillåter även våra kompressionsbyxor fria rörelser så du kan röra dig precis som du vill och behöver under ditt träningspass. Det finns många diskussioner kring om kompressionskläder verkligen gör skillnad eller ej, men vetenskapliga bevis har visat att kompressionsplagg faktiskt hjälper till att förbättra blodcirkulation och dessutom ger en snabbare återhämtning i musklerna. Att kompressionsbyxor ger dig bättre prestation har ännu inte kunnat vetenskapligt bevisas, det får bli upp till dig att bestämma om det är sant.

Åtsittande byxor som håller sig fräscha under hela träningspasset

Det absolut bästa med ett par åtsittande byxor är att du aldrig behöver oroa dig över ifall de glider ner eftersom de anpassar sig efter din kropp, och för att säkra passformen ytterligare kommer några av våra åtsittande byxor med en dragsko i den elastiska midjan. Att svettas när man tränar är normalt men kan ibland vara grymt jobbigt, helst när man börjar frysa från den blöta svetten. Vi har använt oss av material i bland annat HEAT.RDY och AEROREADY som hjälper din kropp att hålla sig torr och sval utan att bli genomblöt från svetten. För att hålla dig fräsch genom hela träningspasset kommer även vissa par med Freshrite eller Polygiene som är en teknologi som hjälper till att motverka lukt. För att vara snäll mot din hud kommer kompressionsbyxorna med ett UV-skydd på UPF 50+ som skyddar dig från de starkaste strålarna, men glöm inte att komplettera med ytterligare solskydd för att vara på den säkra sidan. På tal om att vara snäll, vi använder oss till största möjliga utsträckning av återvunnen polyester och organisk bomull. Njut av dina nya byxor och se hur dina muskler får bättre blodcirkulation för varje steg du tar.