alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

prickiga byxor

 
[1]
Sale: Upp till 50 % rabatt
Storlek
Pris
373 kr - 374 kr
373374

Byxor med prickig

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. adidas byxor är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är deras legendariska design. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Med dessa byxor med prickig kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – byxor med prickig från adidas

Våra byxor har tillverkats av återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Då har vi något gemensamt! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både slår ett slag för planeten och för dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med byxorskollektioner som Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Bellista är vår mest välkända kollektion med byxor. Våra byxor är tillgängliga i svart.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Visa din alldeles unika stil med byxor med prickig från adidas.